趙緒良 發表於 29-1-2009 16:37:39

你地咩方法搵$

e+80野難出到…

咁多位會唔會手殘去買徽章物黎爆/賣@@

==========

世界之樹昨天賣出了11個冰凍寶珠(副本出)

每個59.85g

早排曾經100g@

dh 發表於 29-1-2009 18:07:28

冰凍寶珠會隨供給上升而一直降價,所以沒有儲存價值(雖然我倉庫內還有十來粒....)

賺錢嘛,正常方法不外乎每天解決25個每日任務,再以雙採去賺點礦草之類的錢吧
雖然我最近在農ah,把某種布類的價一直維持在15g以上(小聲

趙緒良 發表於 30-1-2009 11:31:49

冰凍寶珠會隨供給上升而一直降價,所以沒有儲存價值(雖然我倉庫內還有十來粒....)

賺錢嘛,正常方法不外乎每天解決25個每日任務,再以雙採去賺點礦草之類的錢吧
雖然我最近在農ah,把某種布類的價一直維持在15g以上(小 ...
dh 發表於 29-1-2009 18:07 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gifdh..你會虧很大吧..

畢竟現在副本 農地都很易出哦(不是隨便一隻牛都打到嗎冏?)

dh 發表於 30-1-2009 20:45:41

虧很大?.......現在每天花百來二百g(看數量),隔天就連本拿利收回來,利潤大概是10%吧
到目前為止還沒虧損過.....(當然,要看你的伺服器生態就是了)

kailok 發表於 1-2-2009 23:13:03

解下每日任囉,,
一日都有1百金到

。新月。 發表於 2-2-2009 12:22:47

休拉薩and寒冰挖薩鋼礦石再熔做薩鋼錠,都賺50g,之後挖到d 永恆之x 又可以熔做泰坦x鋼錠

一冷命一 發表於 2-2-2009 19:34:28

解任務..
解70~80都有5000金拉
之後都係解任務..
每日任+副本+帶人打副本(一場25金)4個都100金
一場都唔洗10分鐘..d人打一場一定唔夠..一打就打你2小時

may710 發表於 2-2-2009 21:42:16

真係要搵錢就多數係做每日囉一日解晒25個   都幾飽   不過我已經好耐無咁做[]

然後又搵D野賣下呀,打下副本咁囉~
基本上我都唔係好知點搵錢   但係D錢就會一直累積上去[]

abc111 發表於 3-2-2009 08:16:55

我轉化專精練金一日轉一次永恆之水轉永恆之火,都賺到2xg,有時會爆到4粒就賺8xg 有時兩粒就4xg咁樣=.=
等緊戰場果陣又去ah買d材料轉下大地圍城/天火個d..唔爆ge話賺到5,6g..爆就賺4xg=.=
好睇運

dh 發表於 3-2-2009 18:01:56

我轉化專精練金一日轉一次永恆之水轉永恆之火,都賺到2xg,有時會爆到4粒就賺8xg 有時兩粒就4xg咁樣=.=
等緊戰場果陣又去ah買d材料轉下大地圍城/天火個d..唔爆ge話賺到5,6g..爆就賺4xg=.=
好睇運 ...
abc111 發表於 3-2-2009 08:16 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
冬握勝利後,到右下方的位置打火元素,配合工程大概半小時可以打到1~2組永恆之火...咳
頁: [1] 2
查看完整版本: 你地咩方法搵$