藤星 發表於 18-8-2010 01:13:47

地獄死神ew愛好者注意~!!

玩開模型嘅你可能都知道!
W代嘅高達正係到返炒緊!
而且設定仲係有所改動,
而深受大家歡迎嘅死神高達
都面目一新!!

以下係小簡介~
名:死神高達ew   (KA版)
XXXG-01D2 Gundam Deathscythe Hell EW
背景:不明
詳細:不明
(最後像卡卡西的資料一樣...只知道名字,因為仲未買到新版小說呀- -...)
http://f20.yahoofs.com/hkblog/_veuUfCRGAWrg4Yh5fHHppkdSmv8eCE-_231/blog/ap_20100602102613418.jpg?ib_____DtP3LbqHV
http://www.happinetonline.com/000001/product/47/4543112645647_500.jpg

雖然有EW尼2個字眼,不過由編號
同機體尼睇,係電視版第1代死神。
睇個樣強勢左好多=口="
而模型仲未正式發售。

呀~如果SD都出小說機就好啦~(Hi-nu就可以到手啦=v=)
以上尼隻死神我認為比起第1﹑2代都型,只不過唔夠原ew
咁有霸氣,可惜可惜。

1/100模型於9月發售
依...我變左賣廣告!?- -'

kshs1995 發表於 18-8-2010 01:17:27

o maybe is beginning gundam

超神風. 發表於 18-8-2010 01:17:44

1.原地獄死神ew有霸氣d!! ~

風乂 發表於 18-8-2010 01:33:41

其實 我想問 關SD "ONLINE"咩事 =3=
為何唔去模型區 ??

卍小楓卍 發表於 18-8-2010 01:40:19

原地獄死神ew有霸氣d!!

ls006493 發表於 18-8-2010 01:42:05

原來sd高達區=高達區

chengkak 發表於 18-8-2010 02:05:18

幾型幾令=3=

Jason1z 發表於 18-8-2010 02:20:25

本人一向難以接受突發之巨大轉變

drift 發表於 18-8-2010 07:19:08

我都係鐘意有對翼

a539285852 發表於 18-8-2010 07:57:46

關SD高達online咩事呢可?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 地獄死神ew愛好者注意~!!