lwthomaswong 發表於 25-12-2010 17:39:47

Deleted

Deleted

yinb34567 發表於 26-12-2010 02:06:11

你梗系主动撩果女仔倾计
好少女仔会主动同吾中2or毋好感既男仔吹水
我同其他女仔吹水(吾算媾计)
一定会搞下gag
起码你要俾好印象女仔
令距产生好感
然后同距倾一d好秘密既野
令到距觉得距系你心目中好有地位
甘之后如果距都肯同你倾d好秘密既野
甘你就已经算系成功
而且一有咩事距会走埋泥话俾你知仲好
但系有缺点就糸距可能当你只系好姊妹或者倾诉者
甘你就要小心

当然你都要有好条件距先肯so你

lwthomaswong 發表於 26-12-2010 17:09:28

可惜我就系之前果排,我同距經常傾計,甚至乎距會同我傾心事...但系我有一排無咩點同距傾計...失敗...

yinb34567 發表於 27-12-2010 11:30:05

回復 3# lwthomaswong

距糸米有d吾妥既人
如果系距吾同你倾可能以为你话距d秘密俾吾妥距既人

lwthomaswong 發表於 29-12-2010 22:40:35

無啊...同埋距嘅心事都未至於系秘密

aaq1234 發表於 30-12-2010 14:17:32

我有暗戀既女仔,但係in 學校唔夠膽同佢講野...次次見佢都口啞啞
最多只係in fb同msn講野

榤奇 發表於 30-12-2010 14:37:54

你是說「好像很悶」抑或真的看得出對方覺得很悶?
有咩話題系可以令女仔中意同埋吸引距,甚至乎可以令到距地下次會主動同你傾計?
這個心態是必死的啊.... 沒有一個特定的話題,簡單說就是對方感興趣的話題~

似乎很廢話,但這是事實,而且後句你先別要追求,不然只會勉強下去。

先說話題方面,很多人都問過的吧,覺得跟女生說話很多話題似乎都不怎令人喜歡,甚至怕對方悶?
搞清楚你是一堆人抑或兩個人? 兩個人的話題如果你真的想遷就對方,就由對方先開始說,如果看到對方真的說得有點高興,你就順著一起深入那個話題。

如果要由你開始,只有靠過往的經驗和觀察,一般你隨便說說衣著又或者一些別人的事,女生都會有點感興趣,特別是大家都相熟的人,多數人也喜歡「八卦」吧,這是基於人的好奇心為出發點,引她一起討論。

mh627351 發表於 2-2-2011 21:49:24

我好慘下wor咁.....我中意果個女仔....好似嫌我煩.......on都唔on msn
頁: [1]
查看完整版本: Deleted