樂古Nakuz

標題: 我回心轉意玩番光線(岩岩入左12800^^) [打印本頁]

作者: 啊晞x大頭B    時間: 16-11-2009 16:45
標題: 我回心轉意玩番光線(岩岩入左12800^^)
我(Zero乂零式)回心轉意玩番光線(岩岩入左12800^^)
我都係放唔低光線
佢12月又有更新
GM好似做番野or換左GM=3=
所以我E+玩番啦
and
我果128想買車
唔洗快 最緊要型
我想買最新果部Ford GT or GTR r34 or RC1 or NSX
唔知買咩車好=3=
大家有咩意見?
作者: 阿然    時間: 16-11-2009 17:31
好lo返黎lo...買塗鴉先啦..等到12月出哂14架車先決定買邊架
作者: 真白羊    時間: 16-11-2009 17:35

冇上一排係唔係覺得多左好多新車? XDD
上次消費送車果時買左差唔多十架點車....而家都未升好...囧

GM冇換, 其實我個人覺得GM唔係冇做野
係做左我地都唔知
始終唔係日日有更新既,代理好多時都係等開發交patch

12月既更新我相信每一個Raycity迷都等緊
作為光線版主當然都期待

唔建議你用點買RC1 <-- 因為可以做任拎
Force GT我都想買, 下一架點車應該係買佢
GTR r34我有喇, 不過佢既表現同我既期望有d出入..當然~GTR迷係唔會錯過
作者: cit棋    時間: 16-11-2009 18:46
留點等12月 lol
作者: hinztse    時間: 16-11-2009 18:48
我(Zero乂零式)回心轉意玩番光線(岩岩入左12800^^)
我都係放唔低光線
佢12月又有更新
GM好似做番野or換左GM=3=
所以我E+玩番啦
and
我果128想買車
唔洗快 最緊要型
我想買最新果部Ford GT or GTR r34 or RC1 or NSX
...
啊晞x大頭B 發表於 16-11-2009 16:45

welcome back raycity online

幫幫你先 你想買新車? 你想買既係Ford GT / GTR r34 / RC1 / NSX?

ford gt我就冇用過 但係我覺得個樣唔係幾好 但係我諗都唔會差得去邊

r34我都冇=3= 好多人都話冇咩特別 唔係太快 又唔係太慢同難渣 如果你買左好多車 勁既車都好多買晒 你唔怕買呢部既 唔係幾差 個樣又幾好 玩下都唔錯a_a

rc1我有買a_a 概念車我得f360同波子911 老爺車都冇買
rc1我覺得唔錯既一部車 速度幾好 轉灣一流 都係唔夠anx快

nsx我一向都好推薦大家買 問得我既我多數都係話nsx
nsx係概念車最快 個樣又正a_a 點改都唔差(out of木星套)
套裝又平 雖然唔令=3= 但係用外觀2放返d裝就冇問題
我果套呢就係外觀1放晒木星套 外觀2放飄影前&後包圍同側翼 x生頭尾燈
用3520mb買晒成套木星 又唔洗話幾lv先用得

都係果句 買邊部 自己諗@_@
作者: neocheng    時間: 16-11-2009 18:48
歡迎!歡迎!熱烈歡迎![[bao_36]][[onion_38]][[onion_10]]
作者: hinztse    時間: 16-11-2009 18:51
歡迎!歡迎!熱烈歡迎![][[onion_38]][[onion_10]]
neocheng 發表於 16-11-2009 18:48

同個幸福有咩關-.-
作者: BaDBoY葵    時間: 16-11-2009 18:57
同個幸福有咩關-.-
hinztse 發表於 16-11-2009 18:51

明顯吾夠字想呃post xD
作者: neocheng    時間: 16-11-2009 20:34
同個幸福有咩關-.-
hinztse 發表於 16-11-2009 18:51

我唔清楚閣下認為何謂[幸福]! 但我個人認為,能夠有健康既身體,安在電腦前玩自己喜歡既遊戲,已經係一種幸福.
作者: neocheng    時間: 16-11-2009 20:35
明顯吾夠字想呃post xD
BaDBoY葵 發表於 16-11-2009 18:57

哦~原來我明顯吾夠字想呃post ....多謝提點.謝謝.
作者: tong1130    時間: 16-11-2009 20:57
一次過出咁多車...好有可疑..都唔知係唔係(汁粒)<-----唔好罵我,我都唔很定!!!
作者: yahoo1011    時間: 17-11-2009 17:59
入得12800=.=
我一入..入左3次12800.....
作者: king56k    時間: 17-11-2009 18:27
買我ac咪差唔多乜車都有囉a_a
作者: hinztse    時間: 17-11-2009 22:30
買我ac咪差唔多乜車都有囉a_a
king56k 發表於 17-11-2009 18:27

你好似話你差10部車都唔夠 之前未更新既車你話有晒 跟住更新gt果次你好似話差1部車 呢家唔知你a_a 你話gb車唔理勁唔勁有得賣就買晒 所以你唔差得多車-.-
作者: hinztse    時間: 17-11-2009 22:30
入得12800=.=
我一入..入左3次12800.....
yahoo1011 發表於 17-11-2009 17:59

我唔買點-.- 我d點一係fd送 一係收點-.-
一次過出咁多車...好有可疑..都唔知係唔係(汁粒)
tong1130 發表於 16-11-2009 20:57

有同感a_a
作者: hinztse    時間: 17-11-2009 22:31
我唔清楚閣下認為何謂[幸福]! 但我個人認為,能夠有健康既身體,安在電腦前玩自己喜歡既遊戲,已經係一種幸福.
neocheng 發表於 16-11-2009 20:34

我認為有得砌模型就幸福=____= 中6合彩就幸福-.- 有好多錢就幸福-.-
作者: 真白羊    時間: 17-11-2009 22:35
一次過出咁多車...好有可疑..都唔知係唔係(汁粒)
tong1130 發表於 16-11-2009 20:57

剛剛公測開Game果時都係一次過出好多車
唔會咁快玩完~~ 我肯定^^
作者: hinztse    時間: 17-11-2009 22:46
剛剛公測開Game果時都係一次過出好多車
唔會咁快玩完~~ 我肯定^^
真白羊 發表於 17-11-2009 22:35

我話會汁 點解? 改名再公測其實都係汁-.-
作者: 真白羊    時間: 17-11-2009 22:54
我話會汁 點解? 改名再公測其實都係汁-.-
hinztse 發表於 17-11-2009 22:46

其實只不過係唔要個中文名
英文名從來沒改

RayCity Online <-- 你依家開Game都一樣有依個名

以現實黎講.品牌重建唔等於公司倒閉~~

統一名稱有利於宣傳

至於公測
(其實我想問,官方幾時有公佈過公測結束左? 依家download game, 都係用公測版ver1.422之後再更新)
作者: kiufung101    時間: 18-11-2009 20:24
好野!!
光線又多番個玩家

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55w3w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2