打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ***想放點數被人誤會想呃錢...***

關閉 [複製鏈接]
原帖由 榤奇 於 11-4-2008 19:05 發表
對...我明白了...我也不知嘛...我以前都是100萬=1的''
現在知了, 感激咁多位, 細熙是樂古的話我要他出來評理[[onion_08]]

我是這位細熙
本身我都唔知你開左POST.
OK 依家知道了.
你係咪真係玩番唔知.但我係2個星期甘見到你係台地掛灘賣禮服左右150M=1<呢個價唔會係重玩唔知價既價.同埋你其他掛灘既貨品都係市價黎.證明左你係知價
跟住同樣係琴日.尼中~騎頻都有人收150點=150M.幫買
你打果句野係(賣150點 100M=1 先錢 不幫買) 150點=100M <呢句野係我角度係冇可能既
難道2個星期前已經玩緊還算是重玩嗎? 係果陣有人收緊點150點=150M (幫買)你都冇賣 正常嗎?
最後你有賣到嗎?[[bao_26]]
最後一句 你上黎博同情的嗎..?
如果你昆左人 會上黎POST呢個POST嗎??[[bao_26]]

回復 支持 反對

原帖由 紫戀◇翰〞 於 12-4-2008 16:09 發表
唔知講咩好添-[]- 樓主係慘左d既..我都試過比人咁講 (n年前的事了)
但樓主你放點的話 最好問d fd 150點幾錢 之後 唔好介意 幫買 <
人係咁架啦@@買果個就先點 放果個就先錢~
咁最好咪幫買囉@@個個都係玩家 知鬼佢 ...

呢件事嬲得滯搞到我轉左白去玩-~-
仲要冇啦啦俾人搞到多左500m死經...\口/

last,,多謝翰生同油=]
難得油會上黎xDD
不過150m既150點係太貴囉-0-''
唔係昆人-v-係送錢俾人姐
回復 支持 反對

原帖由 夜乂風 於 11-4-2008 00:47 發表
樓主呢d係唔係香港人心態?幫買驚舌底左俾人!?

咁我想問呢個世界上邊個唔驚買賣蝕底左?
一定係香港人先有?
你出去問下人,,[你放野驚唔驚蝕,會唔會蝕左都冇所謂!?]睇下人地會點答你""
另外,,樓主,,呢個情況我以前都有試過呢....
回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 12-4-2008 17:52 發表

咁我想問呢個世界上邊個唔驚買賣蝕底左?
一定係香港人先有?
你出去問下人,,[你放野驚唔驚蝕,會唔會蝕左都冇所謂!?]睇下人地會點答你""
另外,,樓主,,呢個情況我以前都有試過呢....

main pt係樓主寧願100萬賣俾人都唔幫買- -
而唔幫買係因為諗住會益左人地-o-
回復 支持 反對

咁都樓主只係驚蝕左錢姐,好正常囉"何況佢係重玩,點知幫買係正常手法?
回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 12-4-2008 19:31 發表
咁都樓主只係驚蝕左錢姐,好正常囉"何況佢係重玩,點知幫買係正常手法?

咁請問100萬賣張點俾人
同埋100萬 幫買有咩分別- -?
回復 支持 反對

原帖由 包包-33- 於 12-4-2008 08:58 發表

我是這位細熙
OK 依家知道了.
你係咪真係玩番唔知.但我係2個星期甘見到你係台地掛灘賣禮服左右150M=1<呢個價唔會係重玩唔知價既價.同埋你其他掛灘既貨品都係市價黎.證明左你係知價
跟住同樣係琴日.尼中~騎頻都有人收150點=150M.幫買
你打果句野係(賣150點 100M=1 先錢 不幫買) 150點=100M <呢句野係我角度係冇可能既
難道2個星期前已經玩緊還算是重玩嗎? 係果陣有人收緊點150點=150M (幫買)你都冇賣 正常嗎?
最後你有賣到嗎?[[bao_26]]
最後一句 你上黎博同情的嗎..?
如果你昆左人 會上黎POST呢個POST嗎??

肥谷你應該多謝我第一時間通知你>口<
回樓主:
都係肥谷果句
騎頻都有人收150點=150M.幫買
回復 支持 反對

唉...你係咁講
算了,我不放了
咁見你比人串囉
梗係叫你,
唔想比人串就收聲啦
咁我為你著想炸
邊有人放咁平,又唔幫買嫁
咁梗係覺得危險啦,100m一張點,你不如自己買星錢,20=100m
賣張點100m,同38蚊,收200m都得啦~
回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 12-4-2008 19:31 發表

難道係2個星期前係知市價.
2個星期後失憶嗎?
都係果句. 見到有人收150m=1張150點都唔放
係都要放100m=1張.仲要唔幫買.先錢
唔通你同佢交易?_? 而又唔懷疑佢嗎?
回復 支持 反對

原帖由 包包-33- 於 12-4-2008 16:58 發表

我是這位細熙
OK 依家知道了.
你係咪真係玩番唔知.但我係2個星期甘見到你係台地掛灘賣禮服左右150M=1

你指緊佢其實野市價果d
係邊d貨品^^?
列黎睇下唔該=]
回復 支持 反對