打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 爆火龍真係好多野蠻人,,作夜星晨,,‵淚小夢㎡,,笨蛋x°琪

關閉 [複製鏈接]
原帖由 〥優尐琪〞 於 15-7-2008 15:43 發表
系到屈得就屈`
夜有屎整你地條龍`?
死開喇-____-v
死bug狗仲要嘈?_?
玩吹雞牙`?

你個id名又係邊度抄返黎咖@@!?

下下bug狗前bug狗後

有冇第2句姐@@
係人都知佢bug?你咪sd email去官服舉報佢囉*_*
回復 支持 反對

Orz..原來遲入都可以叫係先黎!~
下次都試下咁玩先@_@
下次係SER問清楚有人係火龍洞..先再開人去爆\_/" xD

佢如果真係有所隱瞞既就唔會話影漏左喇/_\
比你依家咁樣話返咩/_\"
咁你又話人地有bug399..
但係399<依樣野由出個陣已經好多人都話有BUG
但係大家又有無真係數過有幾多套 囧!~
連依樣野都證實唔到又點叫人比證據你.奉旨的嘛!?

唉...小星識錯你Lor..如果你有bug野..咁都唔送套399比我 /_\
搞到我D ac要用星錢收399 /_\ 真係好pk呀你!!!!!

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 粗口內容

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

呢d野緊係佢地證明你有bug野喇@~@
好似真實甘..都係警察去搵證據黎證明個犯有罪@~@"
而吾係個犯人自己去證明自己清白的說.."

吾該你地班人話人bug野..拎d證據出黎喇@~@"
如果吾係既@"@好似個乜乜零自己甘話..證據不足^^then say 掰掰了@~@"
個乜乜零..你自己冇證據都吾好話人bug狗喇@"@
自己都識話叫人拎證據∼你自己又吾拎既?好笑囉
吾通我又話你係bug狗??[[bao_32]]
回復 支持 反對

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 15-7-2008 21:07 發表

如果吾係既@"@好似個乜乜零自己甘話..證 ...

個零不嬲都9唔搭8咖啦
回復 支持 反對

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 15-7-2008 21:07 發表

如果吾係既@"@好似個乜乜零自己甘話..證 ...

全星夢都係bug狗ok?
每個人都要證明自己唔係bug狗
不過我就唔識點證明了a_a....
bug狗零你教下我,點證明丫唔該晒~
同埋你話我送399俾人,up唔up得出送俾邊個??
小怡?個套去會展買既,個盒仲係度...可能我連個盒,實物都bug到A_____A!!!
bug銀紙ok!?xd

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
小夜* -2 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 小星星 於 15-7-2008 21:12 發表

全星夢都係bug狗ok?
每個人都要證明自己唔係bug狗
不過我就唔識點證明了a_a....
bug狗零你教下我,點證明丫唔該晒~
同埋你話我送399俾人,up唔up得出送俾邊個??
小怡?個套去會展買既,個盒仲係度...可能我連個盒 ...

全世界都係賊都OK-0-
人人都要證明自己吾係賊的說!?
送399比人=bug 399嘛-0-?甘都幾可怕嫁喎XDD"
星B你快D BUG D銀紙之後派街坊喇/ . \"
回復 支持 反對

翼小豬 你真係慘
比個抄名系追住黎咬@@
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 15-7-2008 21:20 發表
翼小豬 你真係慘
比個抄名系追住黎咬@@

都冇喇-0-潛哂水的說
知道屈吾到人SO吾出場?~?定係搵緊證據呢?XDD
{搵緊證據證明自己吾係BUG狗@"@KAKA}
之前吾係聲大大嫁咩/ . \個零同琪快D出場喇~"~
期待你地講笑話牙@~@"
回復 支持 反對

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 15-7-2008 21:28 發表

都冇喇-0-潛哂水的說
知道屈吾到人SO吾出場?~?定係搵緊證據呢?XDD
{搵緊證據證明自己吾係BUG狗@"@KAKA}
之前吾係聲大大嫁咩/ . \個零同琪快D出場喇~"~
期待你地講笑話牙@~@"

抄名系自己其身不正走去搵人黎咬@w@
真係笑大人個口
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 15-7-2008 21:32 發表

抄名系自己其身不正走去搵人黎咬@w@
真係笑大人個口

其實抄咩名- -?,,發生咩事-.-