查看: 4221|回復: 64
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣] 第六將的選擇

40樂點

現時的兵陣是
花2
昌2
板1 88lv ( 想問下幾多lv先轉得架 )
寧1 70lv ( 夠lv會轉埋2轉 )
燕1 55lv ( 諗住轉埋2轉 )

現時想要多1隻2轉 , 大家有咩提議 ?
我現時係明國 , 遲d會轉返去日本轉板板 ,
最好就明 / 日 , 但如果真係認為台好d既都可以提出 ,
希望大家可以幫幫手

大家幫手諗諗要李0定祖2好先啦. ..
因為我e+要升. . 我都諗住唔轉燕算
另外如果我唔要花花 ,
要咩英比較好 ? 最好係台 / 明 / 日本

我諗到就係
花2
昌2
板2
平2 / 西2
燕2 / 燕1
趙2 / 寧2 / 祖2 / 權2 (最好唔好權啦 , 真係好貴呀入值 /_\, 但都可以比左意見先既)

希望大家可以再比下意見 ,
板2花2同昌2應該都唔會轉架啦 , 除非真係有更好既選擇
仲有 , 日本仲有冇2轉好用 ? 西2聽講廢左好多 , 係咪真 ?? 轉唔轉得話[/fly]

回復

燕1唔好轉呀!!!!d人話會後悔的!!!!
回復

板80LV可以轉喇
你轉得了
重有一隻梗係要平2啦~
休戰係打冰血必備的
重要性同用處都不必多講喇
回復

板80LV可以轉
回復

~_~原來80lv就轉得 , 我記得之前好似係99lv架啵
平2又要轉去台~_~仲要買埋孫子.  .. 真貴 /_\

明朝或者日本有冇英可以用住先

燕2唔勁咩 . . .聽人講幾好用架啵
回復

~_~原來80lv就轉得 , 我記得之前好似係99lv架啵
平2又要轉去台~_~仲要買埋孫子.  .. 真貴 /_\

明朝或者日本有冇英可以用住先

燕2唔勁咩 . . .聽人講幾好用架啵 ...
滅神 發表於 16-1-2009 20:51

明 = 祖2

燕2勁 但好多人轉左都後悔
回復

而家係中國  點解唔升咪祖  隻寧我個人覺得作用唔大
仲有最好要咪雷公  可以休戰同無限遠補血  好有用的
ps  你個兵陣全部都係舊1/2轉來既  點解唔試下d新2轉既?o?
回復

轉左李寧 再去日本轉番板2 跟住再轉台灣 轉平2 吧 平2 唔好轉燕2 太廢=] 2連擊又唔多高攻!!!
回復

你呢個兵陣組合好冷門, 冇雷公, 又冇權/祖/加
回復

又或者可以加隻諸葛先生
回復