打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣] 第六將的選擇

祖2啦 祖2一野打死好多怪
回復

但係祖2唔係改廢左咩. . 打得死咩怪
回復

西2 打 怪 is ok!![[bao_33]]
回復

李0不錯!
回復

要趙2啦   唔想要權就趙2啦
回復

可唔可以比d理由呀大家~_~
回復

日本 可以轉到 西2 同 加2 黎秒王 ( 加2  改板後....廢左 升唔升見人見志 升就等改板 ~! ((日本)) 香港我唔知 ) 如果第時有錢轉國的話 早2 一定要 燕1 就得啦 唔好諗住轉.... 雖然e+ 有無想..... 但時間真係幾曬.... ( 西 2 有-魔法攻的 效果唔錯 ~ 加埋 早2 的生死 佢就唔會咁易死啦 我點就點 800 法 全血 如果無左林2 佢都係無咩用.... 秒唔到勁王 因為佢頂唔到 加2 就ok頂得 因為佢點都係全血 -.-"..... ) 講反隻 早2 如果要認真玩佢的點 唔知幾多法 同 全力 就得啦 ( 幾多法 我唔記得左... 放到兩下天地雷就得啦 ) 因為佢吸得多法就勁 吸得小就無咩用..... 如果有錢可以買隻 識分身的怪 or 轉日本識分身果隻 ( 當你覺得自己想主玩 早2 的時候...... ) 早2 係一隻一定要既英 新轉的既英佢最好用!!!! 有分身咩都秒到.... 李0 佢...... 打咩都無咩力.... ( 對新2轉黎講 同埋我見識小啦 =3= " ) 花可以要可以唔要 唔要花可以要 林2 朝仙 點都係要轉嫁啦 睇幾時姐.... 權 2 用黎升兵果d好正 不過有同無都可以 一時時啦林2 休戰都唔要..... 如果係真的.... 無得定既怪就唔洗打啦 惄都唔好諗唔好 林2 同 早2 昌2 一直都無講到佢 =3= 佢等放倉.... 清怪... 無花咁快... 打王 ( 除非 你係一個好有技術既人.... ) 唔係... 唔好諗住會車得中..... 要換就換 昌2先
如果我係你....

花2  => 放住先 清怪ok好用
昌2  => 放倉   轉早2
寧1  => 唔升都比你升到 70.... 轉埋先啦 =3= "   可以諗下要 西 2 定 加2
燕1 = > 唔好轉 2 轉 ...... 要打怪搵第2個.... mp 要緊....
板1 =>  加油~!!! 希望你早d 轉佢做2~  當係唔想要果陣 轉佢 申2
空 = >  林2 係一定既

希望我既見意可以幫到你 ^ _ ^   日巨要搵我的話.... 乂x趙雲x乂   
                                                                                       msn  ken19111993@hotmail.com
回復

頭像被屏蔽
回復

梗係要 雷公 啦個個巨商高手都會升雷公(完1轉/分身/超級老手除外)唔係ge話定唔住d冰血怪實殺曬你d兵/主
回復

你如果有祖2+平2打寳賺錢d人話打95珠好易打再加理西2的技可以幫助權2打怪!好多經!^^
回復