打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手問題

打冥海升 包快(花1) 我有個2日就升到 但都係睇人[[bao_36]] 加油升快D
回復

唔洗收大定拉,先升花先
用隻花係咁放技,
mp女係咁+mp
咁就應該打得死
隻昌就可以cup到50幾lv,之後先收大定打
回復

昌好浪費法力 你要升左花先
首先 你想升得快 必須要用hk 17~30 買巨錢 我諗有1e~2e

如果你唔想用錢玩方法就有 入團 同團友打好關係 之後問佢地借60~80 mp女同大定兵我相信唔難
有左呢兩隻你就可以去打巫女升花頭50lv 因為你冇燕1同休野戰佬 健議你唔好上冥界
你隻花到左50lv之後不防去打赤賊 佢有80介打 又搵到錢又升到lv

呢到教你點打得易d 如果你做到問團友借兵呢一步 你不防借多隻80有技ec ec打兩下d赤賊 相信花打多兩下就搞掂 一場唔洗20秒

如果你唔想咁麻煩去借人兵 你就去跑下商 路線好易搵 搵到路線開個新ac請挑夫 跑  跑1小時應該搵到300~400m  之後買mp女 之後打巫女 因為你借唔到人兵 全程打巫女都唔會慢
你有心機的話 兵鎮齊全 你打巫女 一日三小時 3~4日都升到二轉
有左花二之後 你就要搵小小錢請多幾隻mp女 之後去升隻花2 升到80lv左右就可以自己帶隻昌升
隻昌可以去打小玲後園個d咩咩(我唔記得咩名) 花打打打 之後 昌汁汁汁 搞掂
回復

如果你有1m5戰就打冥海or冥象(冥界3f同4f)唔夠就打親兵(石家莊 小玲的後院)。呢幾隻野d經都差唔多。記著要收一隻有技大定 同一d 50lv到既mp女
回復

其實你暫時可以唔駛收大定.因為花1技係石乖術,其實打惡熊已經好足夠,惡熊有舊太斧掉出黎,放俾人又得或賣俾npc又得,如果冇記錯賣俾npc都有60幾萬.昌1就如大家所講打冥海打剩小小血俾昌1佢汁黎升,依家就要一隻大定,如果唔係咁升都冇其他更好既方法.
回復

你既兵陣無大定(象女/儒生46lv↑ 拎住46lv↑既高級武器)
有大定可以定怪 咁你d兵就唔會咁易死.
同埋你mp女太低lv
2x lv x3真係唔夠mp用
建議收4xlv上既mp2-3隻
可以買隻挑夫黎幫拎藥
同埋最好買隻46lv↑暴雷兵(要拎46 lv ↑高級武器) 用黎爆暴雷

升lv技巧: (有大定先得)

去小耐後園打親衛隊
用暴雷兵打到親衛隊無血就可以比兵出技汁
要定時出大定,,唔係d怪會郁

夠1萬戰可以去冥界打 冥海王/冥象
打法如上
回復

大定同埋d mp 女 幾錢到??
因為本人得60m $=.=
海榮仔仔 發表於 24-9-2009 16:50

mp女值幾百萬(唔會太貴)
大定值1xxx萬(我玩個陣個價係咁)

建議買1億巨錢去收兵
$2x蚊左右
一定夠買兵用,,如果你唔係買勁兵

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
『帥乂明』 -5 連帖

查看全部評分

回復

首先打藍石個d儲夠錢,買大定,之後再谷戰,去冥界3f/4f打冥海/象,2隻帥都係咁升架喇@@
回復

升花先,升完花隻昌應該有50幾60lv,跟住再升埋林平,隻昌應該會有70-80lv,跟住再慢慢升昌
回復

其實你有3個選擇
1]打冥海
2]打冥象
3]親衛隊
以上3者都系有大定比較好,差唔多要話一定要用..
至於1.2   到你有1m攻先打到
所以最好就用少少鬼道裝/收隻谷戰兵
回復