打印 上一主題 下一主題
收起左側

非一般的grand chase故事大全= =+

關閉 [複製鏈接]
[size=99999]各位努力為全球冷化努力,
加油搞爛GAG!!

評分

參與人數 1 0 收起 理由
forte 0 唔好咁回覆好bo.. 睇得好辛苦

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 63# 的帖子

55我地好偉大的XDXD

評分

參與人數 1 0 收起 理由
forte 0 小心呃post-.-

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 61# 的帖子

-口-!!!
無話可說-_-我都覺佢搞爛gag實在太勁= =
回復 支持 反對

= =V好GAG
加油樓主= =V
回復 支持 反對

話說....
點解亞莉成日會扑低?
羅納:「還用說....當然是鞋帶的問題啦....難道是胸~~~(拖走~~)」

話說拉思點先可以變身成卡查?
萊恩:「還用說....當然是儲夠3行mp變的啦!!」

回復 支持 反對

回復 66# 的帖子

?.?
你講who呀\廿/
v好gag?
v<--指who.講呀!
=============
回題;我e加唔係太想攪gag,我攪好d功課仙,再攪[[onion_03]]
都係係攪多一個gag仙唔再攪
話說e日gm太過無聊,所以係佢的工作地方跑步
不過唔小心關左gc電(仔)所以gc一秒知間比人一下秒左-。-
小愛:呀!amy 點解唔見左嫁!
拉,萊,羅.......第人都唔見左
得返小愛
   小愛:天呀!點解你禁殘忍沒收我d朋友呀!我有咩對你唔住\口/
跟住一個上帝之手彈左出泥\口/打殘左小愛!小愛都唔見左~
上帝:唉!小愛禁多血嫁/口\兩下仙死/口\

算係完

回復 支持 反對

我今晚食食下飯諗到個gag(鐘意小萊既人唔好打我-_-")
有一晚,小萊番屋企食dinner
佢呀媽就放d送擺係"抬"到~
跟住小萊食左雞翼同飲埋湯(呢d係我今晚食既送~_~)
食完後,佢同呀媽講(唔係完全係我既感想-口-"):「點解d雞翼同湯咁"salt"(唔識打- -)既?」
呀媽答:「你好"salt"嘛,我咪煮d"salt"既野比你食lo~~」
小萊:「汗...」
(其實我唔係話佢好"salt",不過唔想搵小羅做呢個主角-_-"速閃,免被圍毆)
(呢個係我第一個gag,因為我想知我可以搞幾多gag,所以數呢個係第幾個gag._.)

回復 支持 反對

鹽......我打九方,唔識話你知-.-
應該是 尸廿(速成) 尸田月廿(倉頡) 吧...我估- -
回復 支持 反對

回復 70# 的帖子

唔係鹽呀- -係味覺既"salt"(汗)
今日我同呀媽買完送想搭車番屋企果陣,我又諗到個gag(點解靈感突然會多左囧?!)
話說,眾人(小愛,樂,莓,拉...等等)係度講佢地住係幾高(屋企)
小愛:我住係半山區(真有米orz!!)架~
小樂:我住係小精靈森林,空氣好精新架~~
小莓+amy:我地住係山洞...(純粹搞gag)其實係住係清靜既地方先岩,方便小莓研究魔法嘛~
(amy):小愛同小樂佢地又唔鐘意我同佢地住埋一齊(請參見冥界神殿既某關,amy會出現果段對話)
小拉、萊、羅:我地住係近馬路既公屋既高層地方(汗)
女生們:乜你地班男仔咁冇米架~~住係d咁既地方,一日都唔知食左幾多塵落肚-__-雖然住係
高層會唔使食咁多塵= =
男生們:其實住係果度既邊一層都好,都係食咁多塵架啦(層同塵係諧音),有咩所謂姐-__-"
女生們:太囧了!!
the end~
(呢個係我第二個gag)

回復 支持 反對

回復 71# 的帖子

我覺得已經變成了一個故事= =""
(話說我都差不多把爛gag變成故事....)
回復 支持 反對