打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 騙子黑名單 及 騙子大騙法(09-8-2009更新)(內有改名結果)

商一,炎帥改左名  :紅魔朗拿度
http://www.gamania.com.hk/gersan ... event061127list.asp
回復 支持 反對

如題~今日,我如常咁打怨靈升賽啦,跟住,平時同我打開怨靈既<FD,@日~太~傳@>佢ON啦,佢同我打左一陣象,佢見我成日死哂D兵,佢就話你成日死,不如我幫你升啦,跟住佢就叫我俾個AC佢,我心諗,有冇咁大隻夾<啦>隨街跳呀!佢就話可以俾D野我抵押,之後佢就俾左隻70LV大定女俾我,跟住我就俾左個AC佢啦,之後,佢就入左我AC,之後就LOGOUT,我好奇咪入去睇下啦,冇左成1億4千萬,剩番7百萬,好彩佢冇賣左我D兵,我把高長同高芭仲係到,我諗住賣左佢隻象女,你地話好唔好,我唔想報警,仲有,希望你地可以俾D野我啦,我係商2既,叫~立仔~!
回復 支持 反對

原帖由 cpc168168 於 2006-12-27 11:17 發表
如題~今日,我如常咁打怨靈升賽啦,跟住,平時同我打開怨靈既<FD,@日~太~傳@>佢ON啦,佢同我打左一陣象,佢見我成日死哂D兵,佢就話你成日死,不如我幫你升啦,跟住佢就叫我俾個AC佢,我心諗,有冇咁大隻夾<啦&g ...

賣左佢啦==佢昆你

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
lapchuny -10 不是舉報的請不要多加評語

查看全部評分

回復 支持 反對

一日情人  <~~~不是一日  情人
一生一火花
仆....街鴨
回復 支持 反對

樓主請更改 b52轟炸機/戰雲 唔係昆人 有證據就拎出黎 唔好屈人
回復 支持 反對

花生皇.昆人
這人昆完人之後使用我的名義說他是我本人

村村子.用流gash卡昆人
回復 支持 反對

商二:得意bb...我賣鏡個時佢自己收3300m.我就賣比佢,佢次次打少個0
回復 支持 反對

原帖由 疾風終極奧義 於 2006-12-28 11:05 發表
樓主請更改 b52轟炸機/戰雲 唔係昆人 有證據就拎出黎 唔好屈人

之前戰雲放個一個ac叫fender之後佢去gash囉返密碼嫁之後再改密碼放嫁,好多人都知
回復 支持 反對

我就係海剎- - 個個都識我--  咁今日就唔會比我昆左6e5啦[過濾]仔= =
本人重玩啦各位玩家小心丫@@
msn:max1-3-1-4@hotmail.com
巨商新名:..牙海..
回復 支持 反對

小心一個叫做大便男呀...

商一叫大便男
商二叫~李~寧~

好9囉我俾佢昆左隻驢囉
唔好同佢買賣/換野
我好心話俾大家知
回復 支持 反對