打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 為什麼星夢會汁粒呢?

星夢結束首個原因可能係: 佢出埋啲野留不住現有的玩家.
話說想當年所有任務都出得幾快. 講效率.
家下D任務N年仙UP DATE一次.
講真. 真係搵鬼玩咩? 加上佢出埋D野愈來愈屈機-_-
仲會有人由低玩起?
ANYWAY 佢到給我不少的回憶.
*唔係想推文. LAG機搞到出現多次!
回復 支持 反對

星夢結束首個原因可能係: 佢出埋啲野留不住現有的玩家.
話說想當年所有任務都出得幾快. 講效率.
家下D任務N年仙UP DATE一次.
講真. 真係搵鬼玩咩? 加上佢出埋D野愈來愈屈機-_-
仲會有人由低玩起?
ANYWAY 佢到給我不少的回憶.
*唔係想推文. LAG機搞到出現多次!
回復 支持 反對

冇online game可以一世任玩
回復 支持 反對

衰開有條路~其他佢的game應該都汁
大家唔好玩天朝數碼d game~
杯葛佢!!![雖然冇可能令到d人合作- -]
等佢知道信譽係最重要~唔係你話汁就汁,令玩家受損! !!
注:2前年早已全清!
回復 支持 反對

我個就認為因為出左兔紋先會咁..因為兔紋出既數量有限..之後如果冇兔紋D人就好小人組..(冇兔紋爆怪就爆得好小血)整到冇灑興趣咁..純粹個人意見..
回復 支持 反對

我個就認為因為出左兔紋先會咁..因為兔紋出既數量有限..之後如果冇兔紋D人就好小人組..(冇兔紋爆怪就爆得好 ...
雨‧天 發表於 30-5-2012 18:19

其實在兔紋推出前已有不少舊玩家退出
回復 支持 反對

星夢 用點數既位太多
(低lv玩家唯有打   魔影術3)
(50至70lv堆去打魔機兵/獸花...甘舊地圖要黎做咩?)
--------------------------
5開新ser (所有人lv1 果種新ser,令新玩家有競爭能力)
5夠低lv既任  
低lv玩家支援少(低lv 0死經/低lv 1.2倍經/不能交易的低lv裝)
(低lv 只會送初心者機甲 廢到無得廢) 跟住無follow-up支援 點敢玩落去?
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓主因
0宣傳 0廣告  單靠朋友推介 點夠多人? 點識去yahoo無啦啦search星夢?
主程式 成日壞
24小時gm頻  5應人
道具使 聖靈使 精靈使 都無支援??
聖0使下場= 虹龍頭始後  用技加血 (作用已變成沒有職業)
回復 支持 反對

星夢 用點數既位太多
(低lv玩家唯有打   魔影術3)
(50至70lv堆去打魔機兵/獸花...甘舊地圖要黎做咩?)
---- ...
tom3388 發表於 16-6-2012 11:00

到了星夢轉公司後就變成這樣了
回復 支持 反對

zzzzz

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
﹢小×淚ζ -5 洗帖and無意思內容

查看全部評分

回復 支持 反對

zzzzz

評分