查看: 3057|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 回憶很美

本人我好少係論壇留言 更未開過帖
但今次有感而發想講D野

我玩左天龍逍SER差不多3,4年
由一個小峨嵋,跟住入左打交幫
知既人都知果陣有幾強大
果陣我可以話自己 已經玩上腦
凌晨 起身清場掛機
果陣同一班朋友一齊 好好玩
但世上總是  聚難聚 離易離
呢種 變態打機時間  差吾多持續左半年有多
但朋友有D 番工既番工  轉GAME既轉GAME 讀書既讀書
果陣我地個幫就因為D人悶吾玩所以輸左
初時輸當然會好不憤。
後尾 我都放左隻峨(因為太悶.)
我冇玩幾個月(出丹果時)
跟住收隻女星宿玩
由玩峨眉果陣 已經好鍾意時裝 扮令呢家野
不斷追求時裝染色點綴形象
癲到有時1日最少轉3次髮形

但而家我都真糸吾想玩了,吾知自己仲追求D乜.其他AC 我全部都掛晒爆心爆修
而家唸番之前 自己真糸好天真好傻,輸贏真係甘緊要?
個盟輸贏我都冇所謂了,日日ON黎刷下野,有時間就打下交
我覺得呢D 方式更寫意
天龍呢隻GAME,係我玩甘多GAME 玩得最耐既ONLINE GAME
見到國服甘多野更新,而家香港既代理就不知所謂
而家我都放號了, 有人收既話我都會DEL 天龍了
。完。:)

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
也碌都有 + 1 美好的回憶

查看全部評分

回復

唔唔 我知道你是誰 天下無不散之筵席  留個紀念 @@
你喺game密我 果陣我唔喺度0- -做緊功課 做乜@@?
回復 支持 反對

回復 2# 心隨風去

一個人玩game總有覺得悶的一日 不斷更新先會留到玩家

你簽名..好得意
回復 支持 反對

回復 3# vIrGo千

不斷更新  帶來不斷的高消費 附體  龍紋 其他系統  都會令玩家覺得 坑錢   消費過高喺一個問題   遊戲缺乏道德  遊戲成功幾率太低 亦喺因素
回復 支持 反對

對我黎講 交我又打過 生活人 我做過 咩都做過 以家拎住隻ac吹水掛機 得閒刷野...有人收就放..寫意天龍也有好處
回復 支持 反對

留住你一面,畫在我心間,誰也拿不走,初見的畫面。
有時珍重既回憶比起苟延殘喘的堅持來得更重要。呢句話唔單止同樓主講,更要送比所有天龍玩緊/離開左既玩家。。

勝敗得失如夢,到頭來也無風雨也無晴。茫茫既人海中遇到知心好友不失為一個緣字,好好把握,珍重天龍中每一位好友!

亦希望我天龍中的每一位好友一切安好!
回復 支持 反對

感覺上樓主係高石人
回復 支持 反對

我同你經歷都差唔多
回復 支持 反對

不捨得放棄天龍的人已經少之又少了...
不過起碼有d人就算唔玩都會來樂古吹下水,算不錯了...
:)
回復 支持 反對

不捨得放棄天龍的人已經少之又少了...
不過起碼有d人就算唔玩都會來樂古吹下水,算不錯了...
...
囧大俠 發表於 5-11-2012 21:59

HI你叫我?:lol:
回復 支持 反對