查看: 4829|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 別了我的Fans>.<

走之前講返少少野啦~
首先來一個自我介紹先,
我叫麵麵,人們通常叫我帥麵/大帥哥/麵麵豬/帥麵麵/帥哥麵..等等(都吾明d人點解咁叫我~00~)

星夢係一隻絕頂2D online game,
除了提供一個升lv,pk既平台之外,
重有一個好大的空間比玩家閒聊,
玩家可以暈下暈下/心下心下/郁下郁下咁傾計,
相比而家的online game,無咁大既空間比玩家溝通,
個個都玩到好似自閉咁,邊留得住玩家們的心
我相信呢個係星夢可以留住咁多位既原因

玩左星夢6年,大約由頂lv 70lv戈個時期開始,
我個人一直認為玩星夢最最最大既樂趣就係從商,
我呢種善良商人雖然係星夢商界好難生存,
但依然樂在其中,賣賣買買又一日,
以前既星夢同而家既星夢最大分別就係,
以前既星夢係充滿從商既樂趣,
但而家,由星夢開始宣佈結束加上bug裝周街係開始,
就完完全全無從商既玩家,
淨返既,就只有日日對狗彈琴,
狗狗們打極都唔厭,日日都打打殺殺,咬黎咬去
完完全全失去哂玩星夢既動力

所以~本大帥哥決定退出,希望盡量留住星夢最美好的一刻,
趁熱鬧時跟Fans影相留念,最後美好的回憶

最後,我想借住呢個平台同多謝一下我的Fans:
(芝芝,差差,是街豬豬寶寶bb,烞,屁夜,星星,富婆,
欣,愛大姐,瑄大姐,小坤坤,小影影,文軒豬,瘋瘋豬,
黑鬼邪,權,下等曳,淚..等等太多Fans)

ByeBye啦星夢,ByeBye啦我的Fans,
有一日再有一隻好似星夢咁頂尖既game我地就可以再聚啦!
回復

首先.我要澄清一點.我吾系富婆.仲有.我地1直都系叫你"""碎麵""""",而吾系帥麵之類個d!!!!!
但都好多謝你一路陪住我度過星夢既每1日^~^;
你講得好岩既1樣野就系....星夢比左個好大既空間我地吹水<<呢個我非常認同)
希望真系有緣千里能相逢;-*
回復 支持 反對

原來我變了你的fans.. 哈哈
回復 支持 反對

囂張-.-你這個奸商....我什麼時後成為你的fan了? 那些你說的"fans"不是你的仇人就是債主吧
而且你居然在我們之間的仇都還沒做個了斷就想一走了之! 大戰300回合的約定呢!?
哼-.-
P.S(我一直覺得你的長相已經突破了人類的想象...真的是太科幻,太抽象了!真的不知道該怎麼形容...)

By: "良好商人"的同行
回復 支持 反對

是街豬豬寶寶bb lol
我幾時變到咁長個名
回復 支持 反對

請到集中帖討論 , 謝謝
回復 支持 反對

咁pipopa?  你唔多謝佢地既

-.-加上我唔係瘋瘋豬..我係峰峰豬
回復 支持 反對

碎麵我係咪有啲裝嚮你守使度-0-?!
回復 支持 反對

小影影係我??
回復 支持 反對

小坤坤-_-你嗌得好嘔心
回復 支持 反對